Skip to content
April 08, 2014

Sharp announces Aquos Phone Xx 302Sh in Japan

Sharp has announced in Japan its new smartphone flagship that features a 5.2-inch Full HD display, thin bezels, and 16.3 megapixel camera – the Aquos Phone Xx 302Sh.

Sharp Aquos Xx 302Sh

The Sharp Aquos Phone Xx 302Sh sports a 5.2-inch Full HD (424ppi) IGZO display, 32GB internal storage, microSD card support, 16.3 megapixel f/1.9 rear camera, 12 megapixel front camera, and LTE connectivity. Powering the device is a quad-core Snapdragon 800 chipset, 2GB of RAM, 2,600mAh battery, and Android 4.2 Jellybean.

Sharp Aquos Xx 302Sh_1

All of those specs are housed in a compact, but not so slim, IP57-certified body measuring 132 x 70 x 9.9 mm (shorter than the Galaxy S4) and an 80.5% screen-to-body ratio.

Unfortunately, this model is currently exclusive to Japan via Softbank Mobile with a price tag of about $670.

{via} {source}


8 Responses to “Sharp announces Aquos Phone Xx 302Sh in Japan”

  1. archie says:

    Thin bezels daw abuzalzal. Eto na yung matagal mo nang hinihintay haha

  2. Easy E says:

    wow sa bezel, upgrade sa kitkat and for a competetive price, why not?

    OFF TOPIC: Since tech blog naman ito, suggestion lang na i-unify ang facebook comments at ang comments dito sa site. Some comments on facebook is worth reading. Nakaka-saturate na ang mga trololol dito. :D

  3. roiji
    Twitter: roiji
    says:

    Japan always gets the best phones. Inggit much’

  4. g3 says:

    by far better than sony xperia phones

  5. Freeje says:

    Will never buy another Sharp phone. They’re not sharp at all when it comes to upgrading their firmware. You get stuck with the version that it ships with. When you ask them when they’ll upgrade to the next version they keep saying soon until you get sick asking.

    • jp says:

      Haha! Looks like it’s the case with Sharp. Disposable phones? Sayang kung maganda ang specs.

  6. Willy says:

    Hmm is anyone else experiencing problems with the pictures
    on this blog loading? I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog.

    Any feed-back would be greatly appreciated.

Leave a Reply

*
*